Mød Byens hus sekretariat

Byens hus sekretariat er ikke stort i antallet personer, men ret stort i diversitet af kompetencer. Hvis vi skal sige det selv. I Byens hus kan du få hjælp med mange ting, og du kan som minimum altid komme mindst ét skridt videre.

Mød sekretariatet

Kathrine

Titel: Sekretariatsleder i Byens hus

Opgaver: Ledelse, udvikling, strategi og partnerskaber

Andre interesser & kompetencer: Demokrati Fitness, klimakrisen, bæredygtighed og journalistik.

Spørg mig om: ALT – Bare Spørg! Sammen kan vi komme mindst et skridt videre. Og ellers gør min baggrund mig ret god til research ;o)

For mig er Byens hus: Noget helt nyt og i konstant udvikling. Forhåbentlig til inspiration for andre. 

 

Kontaktoplysninger

Mail: kathrinekl@roskilde.dk

 

Friis

Titel: Husvært/ Koordinator

Opgaver: Vagtplanlægning, kontakt til håndværkere, mindre reparationer, uddelegering af arbejdsopgaver til husværterne, indkøb, hjælpe i forbindelse med afvikling af arrangementer, kvalitetskontrol af rengøring på nødtørften, kontaktperson for enkeltpersoner og virksomheder der lejer sig ind i huset, samt normale husværtsfunktioner.

 Andre interesser & kompetencer: jeg er musiker (guitarist) samt indehaver af et mindre lydstudie. Og er for mange år siden uddannet elektronikmekaniker. Jeg har også arbejdet en del med computere. Jeg er løsningsorienteret, og kan løse det meste af hvad der kan komme af håndværksmæssige udfordringer. Jeg den type der altid vil møde en’ med et smil og hjælpsomhed hvis man har problemer eller spørgsmål. Af andre interesseområder kan nævnes: videnskab, astronomi, historie, konspirations teorier, og generelt at hvad der er mystisk.

Spørg mig om: Alt……..Men sandsynligheden for et brugbart svar, er nok størst hvis det er i forbindelse med enten teknik, noget praktisk/håndværksmæssigt. Eller i forbindelse med afvikling af arrangementer.

For mig er Byens hus: Mere end bare en arbejdsplads, til tider nærmest en livsstil.

Byens hus er et sted hvor Roskildes borgere kan mødes på tværs af interesseområder og holdninger. Og få mulighed for at realisere deres ambitioner om at starte noget nyt og spændende op. Min opgave i den forbindelse er så at give folk den tryghed i at vide, at der altid er en de kan ringe efter hvis noget driller, eller hvad som helst der kan opstå af problemer. Jeg er altid kun 30 sek. Fra dem.

Kontaktoplysninger:

Mail: thomasfriis@roskilde.dk

 

 

Michael

Kontaktoplysninger:

Mail: michaeltau@roskilde.dk

 

Titel: Administrativ medarbejder

Opgaver: Løn og personale, økonomi, bookinger, indkøb, akvarie.

Andre interesser & kompetencer: Akvakultur og vandbehandling

Spørg mig om: Løn og personale, økonomi, booking, indkøb og akvarierelateret spørgsmål.

 For mig er Byens hus: En god og tryg arbejdsplads med massere af gode kolleger.

Emma

Titel: Projekt- og udviklingsmedarbejder

Opgaver: Langsigtet planlægning, kommunikation, samarbejder mellem Byens hus og andre aktører omkring projekter og aktiviteter, fundraising.

Andre interesser & kompetencer: Projektudvikling, hvor der kan søges midler til projektet. Fundraising til EU-fonde. Tværsektoralt samarbejde. Stor erfaring med EU-og demokratioplysningsarbejde og at lave deltagelsesfremmende aktiviteter. Har læst Ringenes Herre mindst 20 gange, og dyrker kampsport.

Spørg mig om: er du i tvivl om din idé passer ind i Byens hus? Har du en god idé, men mangler samarbejdspartnere? Har du svært ved at finde ud af, hvordan du får dit demokratiprojekt i Byens hus til at virke interessant for andre? Bare Spørg. 

For mig er Byens hus: Et unikt demokrati- og medborgerhus med masser af potentiale!

Kontaktoplysninger:

Mail: emmasv@roskilde.dk

Tone

Navn:  Tone Marie Petersen

Titel: Studentermedhjælper

Opgaver: Administration af vores sociale medier - Facebook og Instagram! Planlægger, skriver opslag og tager billeder og video. Er med til at tænke indretning, wayfinding og opstillinger. Skilte-mager og husets kunstneriske, æstetiske hånd!

 Andre interesser & kompetencer: Jeg er god til at tegne og male og har et kyndigt æstetisk øje. Selvom jeg ikke er hende, der står for at lave alt det grafiske, kan jeg sagtens finde rundt i Photoshop!

Spørg mig om: SoMe ting og sager! Sparring til skilte, grafik eller fotos. Jeg kaster også gerne et blik og giver feedback på en tekst, en ide, en indretning eller noget helt tredje.

For mig er Byens hus: Et sted hvor jeg lærer en hel masse, hvor tingene hele tiden bevæger sig fremad og er i udvikling – og et sted med rigtig dygtige mennesker, som man ikke skal være bange for at spørge.

 

Kontaktoplysninger:

Mail: Tonep@roskilde.dk

Simon

Titel: Grafiker/Husvært

Opgaver: Plakater, Grafik, Hjemmeside, SoMe, Husvært

Andre interesser & kompetencer: Interesserer mig for stort set alt hvad angår computer. Elsker også at tage billeder, lave videoer og opsætte lyd og lys via computer. Det er vigtigt for mig at behandle andre som jeg også selv vil behandles og give en oplevelse af god service.

Spørg mig om: Ting og sager med computer, sociale medier, og andre arbejdsrelaterede Byens hus ting. Og om gode spisersteder i Roskilde.

For mig er Byens hus: Mit andet hjem. Et trygt sted, hvor man kan spørge om alt og være sig selv.

Kontaktoplysninger:

Mail: Simonjo@roskilde.dk

 

Oliver

Titel: Husvært

Opgaver: Husværts opgaver + hjælpe til med de håndværksmæssige ting som skal fixes i huset.

Andre interesser & kompetencer: Min fritid bliver brugt på eller ved vandet gerne med en fiskestang i hånden, eller med en le eller andet haveredskab når jeg laver naturpleje igennem Danmarks Naturfredningsforening i Ejby ådal.

Spørg mig om: Praktisk/håndværksmæssige ting. Står du og skal have ny båd eller fiskestang skal jeg nok også komme med min ærlige mening 😊

For mig er Byens hus: Et samlingspunkt i Roskilde for alle slags mennesker, hvor der er plads til alle. Og skal man bruge en hånd kan man altid finde en par hjælpende hænder i Byens hus.