Lån et lokale i Byens hus

Du kan låne lokaler i Byens hus til almennyttige formål og afprøvning af ideer. Her kan du læse mere om booking af lokaler og om lokalerne i Byens hus.

Brug af Byens hus lokaler

Lånebetingelser, lokaler i Byens hus

Byens hus er for alle. Vilkårene for lån af lokaler i Byens hus afhænger af formålet. Læs lånebetingelserne, før du laver en bookinganmodning. 

Lånebetingelser for lokaler i Byens hus

Byens hus lokaler

Her ses de lokaler, der kan bruges i Byens hus. Lokalerne er vidt forskellige i størrelse og indretning. 

Byens hus lokaler

Synliggør dit arrangement

Her kan du få inspiration til, hvordan du kan markedsføre dit arrangement. Som minimum skal offentlige arrangementer lægges på RoskildeLive - Roskilde Kommunes kalender for alt, hvad der rør sig af aktiviteter i kommunen.

Arrangørguiden

Ting du skal vide, ved lokalelån i Byens hus

Anmodning om hjælp til klargøring og oprydning i Den Gamle Byrådssal

Ved anmodning om dette, skal vi bruge følgende oplysninger: Dit navn Dato og tidspunkt Beskrivelse af hvad I ønsker hjælp til (opstilling og eller nedtagning af borde/stole) CVR/EAN-nummer (alternativt dit telefonnummer, for mere info om betaling)

Send en mail med anmodning om hjælp til opstilling og nedtagning

Parkering

Du skal registrere din parkering på de kommunale pladser i bymidten på en automat eller en app. Der er 2 timers gratis parkering og mulighed for at købe ekstra tid. Enkelte steder er der 30 min. parkering uden mulighed for tilkøb. Her skal p-skiven bruges

Parkering i Roskildes bymidte