Brug for at finde ekstra ressourcer? forslag på puljer og fonde

Nogle gange har man brug for økonomisk støtte, for at kunne gennemføre sin idé, sit projekt, eller sin begivenhed. Heldigvis findes der rigtig mange, der arbejder med økonomisk støtte til gode ideer.

Gå fra idé til projekt

Når I har fået en god idé, med et tydeligt formål, skal I bruge tid på at gøre projektet så konkret som muligt. Beskriv det tydeligt. Det gør det nemmere at fortælle andre om det, så de forstår hvorfor de evt. bør støtte jeres projekt.

De fleste puljer og fonde har egne skemaer I skal udfylde, og der bliver spurgt til forskellige ting. Men uanset hvad, så er det en god idé at have forholdt jer til de spørgsmål du finder herunder.

Har I tænkt over...?

1 af 6 steps

Indhold/Aktiviteter

Hvad skal der ske i løbet af projektet? hvilke aktiviteter skal foregå? hvordan understøtter aktiviteterne jeres formål?

Eksempler på fonde og puljer

En hurtig søgning på internettet giver et væld af fonde og puljer, og det kan være svært at finde rundt i. Der er en række dygtige professionelle der gerne vil hjælpe på vej, og I kan låne bøger om det på biblioteket osv.

Her er et lille udvalg af fonde og puljer, af nogle af dem I kan starte med at kigge på. Vi fylder løbende på, når vi hører om ting der kan være relevante, for jer der bruger Byens hus.

God fornøjelse, og held og lykke.

Puljer du kan søge af Roskilde Kommune

Få et overblik over de puljer, du kan søge af Roskilde Kommune, til f.eks. udvikling og aktiviteter.

Puljer i Roskilde Kommune