Brug for at finde ekstra ressourcer? forslag på puljer og fonde

Nogle gange har man brug for økonomisk støtte, for at kunne gennemføre sin idé, sit projekt, eller sin begivenhed. Heldigvis findes der rigtig mange, der arbejder med økonomisk støtte til gode ideer.

Gå fra idé til projekt

Når I har fået en god idé, med et tydeligt formål, skal I bruge tid på at gøre projektet så konkret som muligt. Det gør det nemmere at fortælle andre om det, så de forstår hvorfor de evt. bør støtte jeres projekt.

De fleste puljer og fonde har egne skemaer I skal udfylde, og der bliver spurgt til forskellige ting. Men uanset hvad, så er det en god idé at have forholdt jer til, som minimum, de spørgsmål du finder herunder.

Har I tænkt over...?

1 af 6 steps

Indhold/Aktiviteter

Hvad skal der ske i løbet af projektet? hvilke aktiviteter skal foregå? 

Kom med til Fundraising-workshop i Byens hus

Fundraising-workshop i Byens hus

To workshops med forskelligt indhold

Fundraising workshop i Byens hus, er faktisk to forskellige workshops. Men de hænger sammen, derfor taler vi om dem som en enhed. 

Fundraising workshop 1: Få realiseret dit projekt!

Den 1. november kl. 17-20

Målgruppe

alle som har en projektidé, og gerne vil blive bedre til, at gå fra idé til projektplan. Med målet at søge om fondsmidler. Max. 25 deltagere.

Fundraising workshop 2: Fra idé til færdig ansøgning!

Den 17. november kl. 17-20

Målgruppe

Primært for dem, som har været på Fundraising workshop 1, og dermed allerede har arbejdet med kernefortælling og fondssøgning – max. 10 deltagere.

læs mere, og tilmeld dig Fundraising-workshop

Eksempler på fonde og puljer

En hurtig søgning på internettet giver et væld af fonde og puljer, og det kan være svært at finde rundt i. Der er en række dygtige professionelle der gerne vil hjælpe på vej, og I kan låne bøger om det på biblioteket osv.

Her er et lille udvalg af fonde og puljer, af nogle af dem I kan starte med at kigge på. Vi fylder løbende på, når vi hører om ting der kan være relevante, for jer der bruger Byens hus.

God fornøjelse, og held og lykke.

Puljer du kan søge af Roskilde Kommune

Få et overblik over de puljer, du kan søge af Roskilde Kommune, til f.eks. udvikling og aktiviteter.

Puljer i Roskilde Kommune

EUROPA-NÆVNETS PULJER

Europa-Nævnet giver tilskud gennem fire puljer. Partier, organisationer, visse virksomheder og privatpersoner har mulighed for at søge tilskud til initiativer, der handler om EU. Europa-Nævnets tilskud er danske midler, der besluttes og fordeles i Danmark

Europa-nævnet

Her gror vi-puljen, Nordea-fonden

Med Her gror vi-puljen støtter Nordea-fonden borgerdrevne initiativer, som skaber flere grønne åndehuller og styrker fællesskabet i byen. Foreninger kan søge op til 1 mio. kr. til projekter, der får deres by til at summe af gode liv.

Her gror vi-puljen, Nordea-fonden