Til dig som arrangør i Byens hus

Som arrangør kan du gøre en række ting, der gør det nemmere for dine deltagere og gør dit arrangement synligt. De værktøjer, deler vi her. Du kan også holde dig opdateret på, hvad der sker i Byens hus, og komme i kontakt med andre arrangører.

Arrangørguiden

Arrangørguiden er et værktøj til dig, der vil holde et arrangement i Roskilde Kommune. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan markedsføre dit arrangement.

Arrangørguiden

Nyhedsbrev

Byens hus sekretariat begyndte i 2021, med noget så godt og gammeldags som et nyhedsbrev. En kort opsummering af, hvad der er at se frem til i og omkring Byens hus. Her kan du også læse, som en af de første, om relevante puljer og arrangementer, samt hvordan du kan påvirke Byens hus.

Tilmeld dig via mail til byenshus@roskilde.dk hvor du skriver "ja tak til nyhedsbrev" i emnefeltet. 

Månedsplakaten i Byens hus

Hver måned laver sekretariatet en plakat, hvor der er plads til offentlige arrangementer af almen interesse der foregår i Byens hus. Den er synlig i byrummet, avisen, på sociale medier, og i og udenfor Byens hus. Og selvfølgelig her på hjemmesiden.

Læs om, hvordan dit arrangement kommer på plakaten

Byens hus på tværs

Byens hus på tværs er en Facebook-gruppe for arrangører i Byens hus. Her kan du komme i kontakt med andre arrangører, netværke, dele fifs og ideer, og holde dig opdateret på, hvad andre arrangører arbejder med og på.

https://www.facebook.com/groups/BrugerForum/