Til dig som arrangør i Byens hus

Som arrangør kan du gøre en række ting, der gør det nemmere for dine deltagere og gør dit arrangement synligt. De værktøjer, deler vi her.

Arrangørguiden

Arrangørguiden er et værktøj til dig, der vil holde et arrangement i Roskilde Kommune. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan markedsføre dit arrangement.

Arrangørguiden

RoskildeLive - her bliver dit arrangement synligt

Kalenderen for alt, hvad der rør sig af aktiviteter i Roskilde. Roskilde Live er optimeret til mobilvisning. Alle offentlige arrangementer kan gratis komme med, og kalenderen bliver vist mange steder. Husk at tilknytte jer selv, som særlig arrangør.

https://www.roskildelive.dk/

Læg dig arrangement i Roskildelive, og husk følgende:

  • Giv arrangementet en kort og fængende overskift. 
  • Hold teksten forholdsvis kort. Det er her, du kan gøre modtageren interesseret i dit arrangement - hvorfor skal man deltage? Henvis eventuelt til mere information på egen hjemmeside.
  • Sørg for at tilknytte jer selv som arrangør. Det gør du under punktet "søg sted/lokation", hvor du nemt kan oprette dig/jer som arrangør, hvis ikke I allerede har gjort det.

Brug for at finde ekstra ressourcer?

Nogle gange har man brug for økonomisk støtte, for at kunne gennemføre sin idé, sit projekt, eller sin begivenhed. Heldigvis findes der rigtig mange, der arbejder med økonomisk støtte til gode ideer. Her er en lille, men voksende, guide til fonde & puljer

Brug for at finde ekstra ressourcer? forslag på puljer og fonde

Kom med på plakaten!

Hver måned laver Byens hus sekretariat en plakat, hvor der er plads til nogle af de offentlige arrangementer der foregår i Byens hus. Plakaten hænger i byrummet, deles på SoMe, og er at finde i og udenfor Byens hus. Og selvfølgelig her på hjemmesiden.

Info og deadlines for plakaten i Byens hus

Lån et lokale

Du kan låne lokaler i Byens hus til almennyttige formål og afprøvning af ideer. Her kan du læse mere om booking af lokaler og om lokalerne i Byens hus.

Lån lokale