Tankevæggen i Medborgerskabet

Tankevæggen - et fælles sted for refleksion, inspiration og fællesskab, på tværs af tid. Med fokus på et bestemt emne, deler vi tanker med hinanden, til inspiration og glæde for hinanden. Tak fordi du deltager lokalt.

2020 blev et anderledes år på mange punkter, men en tydelig solstrålehistorie fra året, må klart være, at Byens hus fik "Medborgerskabet" på Stændertorvet. Siden Medborgerskabet blev indviet i september 2020, har det fået masser af liv - takket være jer derude. 

Byens hus har kunne se, at der er blevet taget rigtig godt imod "Tankevæggen". På tankevæggen hænger Byens hus sekretariat løbende et nyt spørgsmål op, som forbipasserende og alle interesserede kan skrive sine tanker til, på en farverig post-it.

I en tid præget af, at vi ikke kunne mødes fysisk, lige så meget som vi gerne ville, har tankevæggen præsteret at skabe et fælles rum.

Og det bliver den ved med. Her kan man få følelsen af, at mange er samlet på ét og samme sted, hvor der sammen skabes noget helt unikt, men uden fysisk at være samlet på én og samme tid. Lad os sammen kaste et lille tilbageblik på, hvad tankevæggen har givet siden dens begyndelse