Medborgerskabet

Medborgerskabet er en udendørs forlængelse af Byens hus. Medborgerskabet er altid åbent, og her mødes vi, men ikke nødvendigvis samtidig.

Medborgerskabet - en analog platform

2020 blev et anderledes år på mange punkter, men en tydelig solstrålehistorie fra året, for Byens hus, er "Medborgerskabet" på Stændertorvet. Siden Medborgerskabet blev indviet i september 2020, har det fået masser af liv - takket være jer derude. 

Medborgerskabet er en analog platform, der altid er åben og som spiller sammen med allerede eksisterende digitale platforme og sociale medier. Et mødested, hvor man ikke behøver at mødes samtidig. Det står på Stændertorvet, og her kan du bytte og dele ting, viden, tanker og muligheder. Det er én måde at være socialt aktiv, uden at være socialt sammen. 

Tankevæggen i Medborgerskabet

Tankevæggen i Medborgerskabet

Tankevæggen - et fælles sted for refleksion, inspiration og fællesskab midt i en tid, hvor vi ikke kan mødes så meget, som vi gerne vil.

På tankevæggen hænger Byens hus sekretariat løbende et nyt spørgsmål op, som forbipasserende og alle interesserede kan skrive sine tanker til, på en farverig post-it.