Styrk dine EU-muskler!

Snart er der valg til Europa-Parlamentet. Har du brug for at mærke efter, hvad du egentlig mener om de forskellige emner der er aktuelle op til og efter valget? Vil du lære lidt om EU, uden at sidde stille og bare lytte? Træn med Byens hus!

Har du heller ikke en anelse om, hvad Europa-Parlamentet laver? Har du brug for at mærke efter, hvad du egentlig mener om de forskellige emner der er aktuelle op til og efter valget? Vil du lære lidt om EU, uden at sidde stille og bare lytte?Snart er der valg til Europa-Parlamentet. Byens hus, støttet af Europa-Nævnet, vil hjælpe dig at blive klar!

Vi indleder med en helt kort introduktion til, hvad Europa-Parlamentet laver. På bare 15 minutter får du lidt forståelse for, hvilken rolle parlamentarikerne har. Derefter laver vi 75 minutters rammesat EU-træning, baseret på Demokrati Fitness.

Og bare rolig, det er ikke fysisk træning. Vi træner vores holdninger, evnen at lytte til hinanden, og vores uenighedsmuskler. Målet er, at mærke, hvad du selv mener om de aktuelle EU-emner, og gøre dig klar til at stemme.

Finansieret med tilskud fra Europa-Nævnet. Ansvaret for indholdet er alene tilskudsmodtagers.

Tilmelding til EU-træning

Tilmelding er ikke nødvendigt, du er velkommen at bare dukke op på dagen. Men for at sikre, at vi har nok forplejning til alle, er det en god idé at tilmelde sig. Det gør du i formularen her på siden.

Tilmelding til EU-træning

Indlæser formular