Fællesskaber på 2. sal i Byens hus

På 2. sal af Byens hus, i det gamle hospital, finder du kontorfællesskaberne.

Rammer for udvikling og nytænkning på tværs

2. sal i Byens hus er et midlertidigt rum, der er opstået i slipstrømmen på visionen om at skabe et moderne medborger- og demokratihus i Roskildes historiske centrum.

Nye fællesskabsformer opstår

I de seneste år har lokalerne været opstartssted for både nytænkning og nye fællesskabsformer. Projekter er blevet testet, formater er udsprunget og forskellige folk har på forskellige tidspunkter fundet et ståsted til deres passion og virke.

Udvikling og nytænkning på tværs

Byens hus er netop sat i verden af Roskilde Kommunes politikere for at understøtte udvikling og nytænkning på tværs. Det er blandt andet det, der ligger i visionen om at være et permanent folkemøde, hvor folk kan mødes på tværs af traditionelle skel som alder, uddannelse og interesse og derved skabe grobund for at nye synergier kan opstå.

Det er derfor sekretariatets rolle at opstille simple rammer, der understøtter og gør det nemt at finde fodfæste til at komme i gang.

Fællesskaber i Byens hus

Bandakademiet

Bandakademiet er ambitiøs karriere- og talentudvikling for bands og solister, der skriver deres egen musik.

http://www.bandakademiet.dk/

BGK

BGK er for dig, der drømmer om en uddannelse inden for billedkunst, arkitektur, design, foto, animation m.v.

BGK Roskilde

Tifuglepåtaget

TIFUGLEPÅTAGET er et kunstnerisk arbejdsfællesskab på 2. sal, der med høj faglighed og lokal base tilbyder bæredygtige kunstfaglige løsninger.

TIFUGLEPÅTAGET