Det sker i Byens hus - Roskilde Live

Det skal være nemt at finde fællesskaber og muligheder for at deltage. Derfor samler arrangørerne de begivenheder der er offentlig tilgængelige, i vores fælles kalender. Du finder kalenderen for Byens hus her.

Roskilde Live er kalenderen for alt, hvad der rør sig af aktiviteter i Roskilde. På denne side finder du alle de begivenheder der finder sted i Byens hus, der er lagt i Roskilde Live. 

Alle offentlige arrangementer kan gratis komme med, og kalenderen bliver vist mange steder. Derfor er det en del af lånebetingelserne i Byens hus, at arrangementerne bliver lagt her. For at gøre det nemt for dig som deltager at finde aktiviteter og fællesskaber, og for at arrangørerne kan vise sine aktiviteter frem for dig.

Tak fordi du deltager lokalt. 

Det sker i Byens hus

I linket finder du de arrangementer, hvor Byens hus er angivet som lokation.

Det sker i Byens hus

Skal dit arrangement også på plakaten?

Hver måned laver Byens hus sekretariat en plakat, hvor der er plads til et udvalg af de offentlige arrangementer af almen interesse der foregår i Byens hus. 

Plakaten hænger i byrummet, deles på sociale medier, og er at finde i og udenfor Byens hus. Og selvfølgelig her på hjemmesiden.

Hvordan?

For at dit arrangement skal komme med på plakaten, skal du sende en (meget) kort tekst om arrangementet til Simon fra sekretariatet. Du kan se en liste over deadlines længere nede på denne side.

 

Hvornår? Deadlines for at komme på plakaten

Deadline for information sendt til Simon. Der kan forekomme ændringer ved f.eks. helligedage, så send i god tid og gerne så snart som muligt. Datoerne er for næstkommende månedsplakat, og teksten skal være modtaget senest kl. 10.00 

2023 deadlines...

  • 17. maj (juni plakaten)
  • 21. juni (juli plakaten)
  • 19. juli (august plakaten)
  • 23. august (september plakaten)
  • 20. september (oktober plakaten)
  • 18. oktober (november plakaten)
  • 22. november (december plakaten)
  • 13. december (januar 2024-plakaten)

RoskildeLive - her bliver dit arrangement synligt

Kalenderen for alt, hvad der rør sig af aktiviteter i Roskilde. Roskilde Live er optimeret til mobilvisning. Alle offentlige arrangementer kan gratis komme med, og kalenderen bliver vist mange steder. Husk at tilknytte jer selv, som særlig arrangør.

https://www.roskildelive.dk/