Unge træner unge - Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV?

Er du vild med demokrati og synes det er vigtigt, at flere deltager i vores demokrati? Er du mellem 15-25 år, og vil lære endnu en måde, at udbrede budskabet på?

Demokrati Fitness er 30 minutters træning, der giver demokratisk selvtillid og handlekraft i hverdagen. Som Demokrati Fitness træner kan du være med til, at give andre unge en sjov oplevelse der også er med til at give mod på at deltage i demokratiet.

Du bliver også en del af et lokalt og nationalt fællesskab om demokratisk selvtillid. 

Lige nu er det gratis at blive uddannet Demokrati Fitness træner, hvis du er mellem 15-25 år. 

Demokrati Fitness er pusterummet, hvor vi bliver mindet om at demokrati ikke er noget farligt eller fjernt. Demokrati er os alle sammen og noget vi øver os på – hver dag, hele livet. Samtidig er Demokrati Fitness et ’prusterum’, hvor vi udfordrer os selv til at blive bedre demokrater.
Indlæser formular

Demokratimuskler - hvad er det?

Demokrati Fitness er et træningskoncept, der udfordrer den traditionelle opfattelse af, hvad demokrati er. Demokrati er noget man skal træne – og det må godt være både sjovt, udfordrende og meningsfuldt imens.

Ligesom mange af kroppens muskler skal aktiveres samtidig for at du skal kunne stå og gå, er der flere evner du skal bruge, for at deltage i demokratiet. Disse evner kalder vi demokratimuskler. Fordi de kan og skal trænes for at du skal blive bedre til at bruge dem, ligesom kroppen skal trænes. 

De 10 demokratimuskler

01 af 00