GUL FØRFEST - vi gør klar til Tour de France

I fællesskab forvandlede vi gult skrald til skat, de sidste 100 dage op til Tour de France 2022. Roskildenserne fik sat sit helt eget præg på den gule folkefest, ved at give gult skrald længere levetid, og lade det genopstå som flot udsmykning af byen!

Gul Førfest - undervejs

Der blev arrangeret en række begivenheder, og endnu flere spontane samlinger, i løbet af 100-dages optakten til Tour-start i Roskilde den 2. juli 2022. Her samledes håndarbejdsentusiaster, kreative sjæle, og os med mere vilje end evne, for at forvandle skrald til skat og male Roskilde gul. Alle kunne deltage, uanset niveau, for i fællesskab kan småt forvandles til stort, og deltagelse er en værdi i sig selv.

Donér dit gule skrald

Sammen forvandler vi Skrald til Skat. De gule, røde og grønne rester af garn, stof, aflagt tøj, du endnu ikke har fået smidt ud, kan du aflevere i Byens hus. Her vil de blive brugt til at lave pynt i forbindelse med Tour de France, ved en række åbne workshops. 

Hvordan?

aflever det i Stuen i Byens hus, i husets åbningstider. Hvis du er i tvivl, så kontakt husværten.

Kan jeg være med? 

JA! alle kan være med - det er både nemt og sjovt, og vi gør det sammen. Følg med her på siden, eller på Byens hus Facebookside, for at se hvornår der er workshops.