Efteråret i Byens hus 2022

Der er mange muligheder for at deltage i Byens hus. Her er en oversigt over de aktiviteter Byens hus er afsender på, i løbet af efteråret. Begivenhedernes røde tråd er, et ønske om at gøre det lidt nemmere at deltage lokalt og indgå i fællesskabet.

Byens hus er sat i verden som et kommunalt demokratihus. Her kan du låne lokaler, møde andre, fordybe dig, blive inspireret og bygge løsninger. Du er en vigtig del af demokratiet. Tak fordi du deltager lokalt

Oplev Byens hus - rundvisning

Har du aldrig været i Byens hus og er nysgerrig på mulighederne? Den 1. onsdag i måneden, kl. 17-18, er der rundvisning. Mød sekretariatet, lad dig inspireres av mulighederne i huset, se lokalerne og mærk stemningen i Byens hus.

Hvornår?

  • 5. oktober
  • 2. november
  • 7. december
Rundvisning i Byens hus

Forsamling om Lokal Demokratideltagelse

Demokratiet er afhængig af, at vi føler os som, og er, deltagere. Det kan heldigvis gøres på mange måder. Til 'Forsamling om' deler vi viden, ideer, holdninger, og skaber handling. En post-corona indsprøjtning til det lokale og hverdagsdemokratiet!

Hvornår?

  • onsdag den 23. november kl. 17-20
Forsamling om Lokal Demokratideltagelse

Demokrati Fitness camp - bliv træner!

Som Demokrati Fitness træner kan du være med til, at give andre en sjov oplevelse der også er med til at give mod på at deltage i demokratiet. 

Hvornår?

  • Lørdag den 12. november 2022.
Demokrati Fitness Camp - bliv træner!

Fundraising-workshop

Fundraising workshoppen henvender sig til alle som har en projektidé.
På dagen arbejder du med udgangspunkt i dit projekt. Målet er klart: at blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til udviklingsprojekter.

Hvornår?

  • Tirsdag den 1. november kl. 17-20
  • Torsdag den 17. november kl. 17-20
Der er forskelligt indhold de to kursus gange. Mere info følger. 
Fundraising-workshop

Frivillig i Byens hus? kom til frivilligmøde

I Byens hus er der selvfølgelig også mulighed for, at blive en del af det sejeste team af frivillige! Der er mange typer af frivilligopgaver, måske har du lyst til at være en del af værtsskabet i Stuen? eller vil give en hånd ved større arrangementer? måske har du grønne fingre, men ikke nok plads til planter hjemme? eller noget helt andet. 

Til mødet får du en kort introduktion til Byens hus, og de opgaver vi selv kan se er mulige at tage på sig. Men måske har du en anden god idé, til noget du har lyst til at lave på frivillig basis? Det er selvfølgelig helt uforpligtigende at dukke op til mødet, det eneste vi forventer er gensidig nysgerrighed og lysten til at møde nye mennesker. 

Hvornår?

  • 5. oktober kl. 18-19, vi mødes i Stuen. 

Fra Skrald til Skat - aflever dine lysrester

De sidste stumper af lys fra efterårshyggen, græskarlygten, adventskransen, kalenderlyset og juletræslysene kan blive til nye lys. Aflever dine lysrester i Byens hus, og glæd dig til lysstøberi til Lysfest 2023.

Hvornår?

Byens hus er klar til at modtage dine lysrester, fra uge 42. Så gem lysstumperne fra hyggen i efterårsferien - i Byens hus bliver de forvandlet fra Skrald til Skat.

 

Fra Skrald til Skat - giv stearinresterne nyt liv

På denne side finder du et lille udpluk af ting der sker i Byens hus, efteråret 2022. Her er nemlig listet de ting, som Byens hus selv er afsender på. Og selv om det er en del, hvis vi skal sige det selv, så er det intet i forhold til, hvad husets brugere stabler på benene! For et overblik over, hvad du ellers kan deltage i, så kig på følgende sider: