Demokrati Fitness uddannelse – for dig der omsætter teori til hverdag

Demokrati Fitness er 30 minutters træning, der giver demokratisk selvtillid og handlekraft i hverdagen. Et faciliteringsværktøj der gør demokrati håndgribeligt. Den 12. & 13. maj kan du blive uddannet Demokrati Fitness træner. Tilmeld dig senest den 8/5.

Demokrati er noget vi gør sammen. Men det er svært at gøre noget sammen, hvis vi ikke kan få flere med. Demokrati Fitness er et let tilgængeligt redskab, for at prøve i stedet for at tale demokrati. En metode, du kan bruge som kickstarter til mere aktiv deltagelse, eller som en legende tilgang til et svært emne.

Demokrati Fitness er pusterummet, hvor vi bliver mindet om at demokrati ikke er noget farligt eller fjernt. Demokrati er os alle sammen og noget vi øver os på – hver dag, hele livet. Samtidig er Demokrati Fitness et ’prusterum’, hvor vi udfordrer os selv til at blive bedre demokrater.

Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV?

Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV?

Uddannelsen er for dig, der brænder for demokrati og demokratisk deltagelse. 10 timer, over to dage, hvor du i godt selskab lærer om konceptet, og bliver en stærkere facilitator, klar til at styrke både dine og andres demokratimuskler.

Dagene er fyldt med læring, vidensdeling, lækker forplejning, og et nyt demokrati-entusiastisk netværk. Du bliver også en del af et lokalt og nationalt fællesskab om demokratisk selvtillid. 

Vi glæder os til at træne dig! 

 

Hvor? Byens hus Roskilde

Hvornår? 12. maj kl. 16.30-19.30 & 13. maj kl. 9-16 – hvorefter vi fortsætter med fejring og socialt arrangement

For hvem? Uddannelsen er for dig, der brænder for demokrati og demokratisk deltagelse. 10 timer, over to dage, hvor du i godt selskab lærer om konceptet, og bliver en stærkere facilitator, klar til at styrke både dine og andres demokratimuskler.

Hvad er Demokrati Fitness?

Demokrati Fitness er udviklet, fordi vi savnede et træningsrum, hvor vi kunne mødes og tale om demokrati – træne vores demokratimuskler. Demokrati er ikke noget vi må tage for givet. Det er noget vi skal lære, træne, og udvikle. 

Træningen tager kun 30 minutter og alle mellem 15 og 105 år kan være med. Det er både sjovt og lidt udfordrende – ellers bliver vores demokratimuskler jo ikke stærkere. I løbet af de 30 minutter, vil du blive trænet af en uddannet Demokrati Fitness træner, som fører dig trygt og roligt igennem en række øvelser, hvor du både skal reflektere selv og være i dialog med andre.

De 10 demokratimuskler

01 af 00

Vil du med?

Indlæser formular

Vil du vide mere?

Send en mail til Emma med dine spørgsmål.