Demokrati Fitness Camp - bliv træner!

ER DU VILD MED DEMOKRATI? SYNES DU DET ER VIGTIGT, AT FLERE DELTAGER I DEMOKRATIET? Som Demokrati Fitness træner kan du give andre en sjov oplevelse og give mod på at deltage i demokratiet. I maj 2023 er det igen muligt at blive uddannet i Roskilde!

Demokrati Fitness er pusterummet, hvor vi bliver mindet om at demokrati ikke er noget farligt eller fjernt. Demokrati er os alle sammen og noget vi øver os på – hver dag, hele livet. Samtidig er Demokrati Fitness et ’prusterum’, hvor vi udfordrer os selv til at blive bedre demokrater.

Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV?

Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV?

I Roskilde kan du komme på Træner Camp den 12. og 13. maj 2023. Over to dage får du 10 timers uddannelse, hvor du får det sjovt, lærer en masse, får lækker forplejning, og et nyt demokrati-entusiastisk netværk. Vi glæder os til at træne dig! 

Du bliver også en del af et lokalt og nationalt fællesskab om demokratisk selvtillid. 

Lige nu er det gratis at blive uddannet Demokrati Fitness træner, hvis du er mellem 15-25 år. 

Hvad er Demokrati Fitness?

Demokrati Fitness er udviklet, fordi vi savnede et træningsrum, hvor vi kunne mødes og tale om demokrati – træne vores demokratimuskler. Demokrati er ikke noget vi må tage for givet. Det er noget vi skal lære, træne, og udvikle. 

Træningen tager kun 30 minutter og alle mellem 15 og 105 år kan være med. Det er både sjovt og lidt udfordrende – ellers bliver vores demokratimuskler jo ikke stærkere. I løbet af de 30 minutter, vil du blive trænet af en uddannet Demokrati Fitness træner, som fører dig trygt og roligt igennem en række øvelser, hvor du både skal reflektere selv og være i dialog med andre.

De 10 demokratimuskler

01 af 00

Vil du vide mere?

Send en mail til Emma med dine spørgsmål.