Corona Camino

Corona Camino – snak på en gåtur i Roskilde. En Coronasikker social aktivitet, der sætter gang i både ben og tanker.

Hvad er Corona Camino?

Da Coronakrisen startede tog en gruppe frivillige i Byens hus og en af husets kulturmagere, initiativ til ’Corona Camino’. Det går i al sin enkelhed ud på, at man går en tur med en samtalepartner og et samtalekort. 

Samtalekort til inspiration

Samtalekortene er en guide, der sætter rammerne for et samtaleemne. Men hvordan samtalen udvikler sig, er op til jer. Samtalekortene har forskellige overskrifter, og I vælger det kort, der lyder interessant for jer. Kortene har en række underspørgsmål, man kan bruge som inspiration til samtale, f.eks. om, hvad der har været en øjneåbner og/eller udfordrende i tiden med corona.

Sådan går I en Corona Camino

Når du har din samtalepartner, aftaler I hvor og hvornår I mødes. Som udgangspunkt anbefaler vi, at I afsætter 30 minutter. Derefter vælger I et samtalekort med emne I kunne tænke jer at tale om. Samtalekortene kan bruges som I har lyst til - I kan eksempelvis aftale, at den ene af jer står for at stille spørgsmålene, imens den anden har styr på, hvor I skal gå hen. Men det er helt op til jer selv, samtalekortene er blot en guide.