Coronaforhold i Byens hus

Herunder får du overblik over de regler, der gælder i Byens hus lige nu. Vær’ også opmærksom på skilte og ensretning i huset. Bliv hjemme hvis du har symptomer på Coronasmitte.

VIGTIGT: LÆS DENNE SIDE TIL ENDE

1. Coronapas & mundbind

Der er ikke krav om Coronapas for at få adgang til Byens hus. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være krav om Coronapas for deltagelse ved nogle typer af aktiviteter i Byens hus. Dette skal du som arrangør være opmærksom på, så du kan informere deltagerne om dette. Læs mere om hvor der er krav om Coronapas her

Der er ikke krav om brug af mundbind i Byens hus. Det samme gælder på de offentlige toiletter på Stændertorvet.

 

2. Arrangør

Som arrangør i Byens hus er du ansvarlig for, at alle restriktioner bliver overholdt til dit arrangement eller møde. Herunder også evt. krav om Coronapas. Du finder alle gældende regler og gode råd til at overholde dem, på coronasmitte.dk

Byens hus personale sørger for at der er håndsprit i rigelige mængder, og husværterne sørger for ekstra rengøring og udluftning.

Læs mere om udfasningen af Corona-restriktionerne. 

3. Afstand

Der skal holdes 2 meters afstand når I er i bevægelse, og mindst 1 meters afstand ved siddende aktiviteter. Dette er fra næsetip til næsetip.

4. Max antal i lokalerne

Der skal være 4 kvm til hver person, ved aktiviteter hvor I primært er i bevægelse. Møbler og personale medregnes ikke.

Der skal være 2 kvm til hver person, ved aktiviteter hvor I primært sidder ned. Møbler og personale medregnes ikke.

Når du laver en bookinganmodning, kan du se hvor mange der må være i lokalet. Det angives i parentesen ved siden af lokalernes navne. Ex. Dagligstuen (4 - 8) betyder, at der kan være 4 personer, hvis I bevæger jer rundt i lokalet, men op til 8 personer hvis I primært sidder ned.

5. Udluftning og kontaktpunkter

Byens hus personale sørger for, at der bliver luftet ud efter hvert arrangement. Vi opfordrer jer også til, at I selv sørger for at lufte ud mindst en gang i timen.

Kontaktpunkter bliver rengjort flere gange dagligt.

Følg desuden Sundhedsstyrelsens gode råd

 

FOR ALLE // FÆLLES ANSVAR // BARE SPØRG

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Byens hus' sekretariat.

OBS!

Vær opmærksom på at der kan være særlige restriktioner for det arrangement eller aktivitet du skal arrangere eller deltage i. På www.coronasmitte.dk kan du dykke ned i alle detaljerne. På Roskilde Kommunes hjemmeside kan du følge udviklingen lokalt.

Er du i tvivl om noget, så spørg os i sekretariatet

Byens hus sekretariat
Stændertorvet 1D
4000 Roskilde

Man-tors

kl. 10-15

I Byens hus er mottoet: FOR ALLE // FÆLLES ANSVAR // BARE SPØRG