Coronaforhold i Byens hus

Herunder får du overblik over de regler, der gælder i Byens hus lige nu. Vær’ også opmærksom på skilte og ensretning i huset. Bliv hjemme hvis du føler dig syg.

VIGTIGT: LÆS DENNE SIDE TIL ENDE

1. Coronapas & mundbind

Der er ikke krav om mundbind i Byens hus eller på de offentlige toiletter. Byens hus tjekker ikke længere coronapas, men som arrangør skal du være opmærksom på at der måske kan være coronapas for dit arrangement.

2. Arrangør

Skal du afholde et arrangement eller et møde, så er det dit ansvar at sørge for at eventuelt krav om coronapas eller andre restriktioner bliver overholdt.

Der er selvfølgelig stadig sprit i rigelige mængder, og husværterne sørger for ekstra rengøring og udluftning.

Læs mere i den politiske aftale: https://www.justitsministeriet.dk/wp-content/uploads/2021/06/Endelig-Aftale-om-yderligere-udfasning-af-restriktioner-mv.-fra-den-11.-juni-2021.pdf

3. Afstand

Der skal holdes 2 meters afstand for folk primært i bevægelse, og mindst 1 meters afstand for folk der primært sidder ned. Dette er fra næsetip til næsetip.

4. Max antal i lokalerne

Der skal være 4 m2 til hver person, i lokaler hvor man er i bevægelse. Hvis man primært er siddende skal der være mindst 2 m2 per person. Møbler og personale medregnes ikke.

Du kan se hvor mange mennesker der er plads til i parentesen ved siden af lokalernes navne. Ex. Dagligstuen (4 - 8) betyder, at der kan være 4 personer, hvis I bevæger jer rundt i lokalet, men op til 8 personer hvis I primært sidder ned.

5. Udluftning og hygiejne

Der bliver minimum udluftet efter hver arrangement – men gør det også gerne selv en gang i timen. Kontaktpunkter bliver rengjort flere gange dagligt. Følg desuden Sundhedsstyrelsens gode råd

FOR ALLE // FÆLLES ANSVAR // BARE SPØRG

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Byens hus' sekretariat, man-tors 10-15 på 46315199 eller skriv til byenshus@roskilde.dk

  OBS!

  Vær opmærksom på at der kan være særlige restriktioner for det arrangement eller aktivitet du skal arrangere eller deltage i. På www.coronasmitte.dk kan du dykke ned i alle detaljerne. På Roskilde Kommunes hjemmeside kan du følge udviklingen lokalt.

  Er du i tvivl om noget, så spørg os i sekretariatet

  Byens hus sekretariat
  Stændertorvet 1D
  4000 Roskilde

  Man-tors

  kl. 10-15

  I Byens hus er mottoet: FOR ALLE // FÆLLES ANSVAR // BARE SPØRG